Babraha kézműves kuckója

Csoki krém lépésről lépésre

Egyszerű de mégis a legeslegeslegfinomabb csokitortát eredményez ez a krém, érdemes kipróbálnod akkor is, ha nem szereted a csokitortát, mert ezt nem szeretni hanem imádni fogod (magamból kiindulva).

Eme csodás krémhez a következők szükségesek:

  • 3dl tej
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 10 dkg kristálycukor
  • 25 dkg Ráma vajas
  • 2 tábla étcsokoládé
  • rum aroma / rum

DSCF5820

A pudingot a hagyományos eljárással elkészítjük a megadott mennyiségekkel. Amikor kihűlt a pudingunk, kikeverjük a vajjal. – minél fényesebb annál jobb, 4-5 percig szoktam max. fokozaton habosítani –

DSCF5821

Közben  2 tábla csokoládét felolvasztok, hozzáadott olaj nélkül gőz felett.

DSCF5822

Majd két részletben hozzáadom a pudinggal kikevert vajhoz. Ízlés szerint rummal vagy rum aromával ízesítem. Azonnal lehet hasznosítani.

Jó étvágyat kívánok hozzá:

Babraha ❤

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!