Egyszerű de mégis a legeslegeslegfinomabb csokitortát eredményez ez a krém, érdemes kipróbálnod akkor is, ha nem szereted a csokitortát, mert ezt nem szeretni hanem imádni fogod (magamból kiindulva).
Eme csodás krémhez a következők szükségesek:
- 3dl tej
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 10 dkg kristálycukor
- 25 dkg Ráma vajas
- 2 tábla étcsokoládé
- rum aroma / rum
A pudingot a hagyományos eljárással elkészítjük a megadott mennyiségekkel. Amikor kihűlt a pudingunk, kikeverjük a vajjal. – minél fényesebb annál jobb, 4-5 percig szoktam max. fokozaton habosítani –
Közben 2 tábla csokoládét felolvasztok, hozzáadott olaj nélkül gőz felett.
Majd két részletben hozzáadom a pudinggal kikevert vajhoz. Ízlés szerint rummal vagy rum aromával ízesítem. Azonnal lehet hasznosítani.
Jó étvágyat kívánok hozzá:
Babraha ❤
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: