Csoki krém lépésről lépésre

Egyszerű de mégis a legeslegeslegfinomabb csokitortát eredményez ez a krém, érdemes kipróbálnod akkor is, ha nem szereted a csokitortát, mert ezt nem szeretni hanem imádni fogod (magamból kiindulva).

Eme csodás krémhez a következők szükségesek:

A pudingot a hagyományos eljárással elkészítjük a megadott mennyiségekkel. Amikor kihűlt a pudingunk, kikeverjük a vajjal. – minél fényesebb annál jobb, 4-5 percig szoktam max. fokozaton habosítani –

Közben  2 tábla csokoládét felolvasztok, hozzáadott olaj nélkül gőz felett.

Majd két részletben hozzáadom a pudinggal kikevert vajhoz. Ízlés szerint rummal vagy rum aromával ízesítem. Azonnal lehet hasznosítani.

Jó étvágyat kívánok hozzá:

Babraha ❤

Címkék: , , , , , , , , , , ,
Tovább a blogra »