Babraha kézműves kuckója

Fakanalas sütemény


Pohár = 2dl

Tészta:

  • 2 tojás
  • 1 pohár kristálycukor
  • 1 pohár olaj
  • 3 pohár liszt
  • 1 sütőpor
  • 1 vaníliás cukor
  • 3 dl tej
  • pici reszelt citromhéj


Krém:

  • 15 dkg kristálycukor
  • 20 dkg margarin
  • 4 evőkanál kakaó
  • 6 evőkanál tej
  • pici rum, vagy rum aroma.


1382068_162850510588334_732634164_n

Fakanalas sütemény


Elkészítése:
A tojásokat a cukorral kikeverjük, majd a többi hozzávalót is belekeverjük. Kivajazott kilisztezett tepsiben megsütjük tűpróbáig.
Közben megcsinálom a krémet ami tulajdonképpen csokimáz csak kicsit hígabb. Gőz felett megolvasztjuk a hozzávalókat, majd mikor megsült a piskótánk még forrón egy fakanál nyél segítségével lyukakat készítünk és belecsorgatjuk a csokoládés “mázt” annál jobb minnél jobban át van itatva. tetejére kókuszreszeléket szórunk.

Jó étvágyat kívánok hozzá

Babraha❤

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!