Babraha kézműves kuckója

Almás pite

Sziasztok! Most az alma kedvelőinek hoztam egy nagyon nagyon finom almás pite receptet! Érdemes kipróbálni, ha szeretnétek egy viszonylag gyors almásat enni. Almás pite   Hozzávalók: A kelt tésztához: 50 dkg liszt 15 dkg zsír vagy margarin 2 dl langyos tej ½ élesztő vagy egy csomag szárított élesztő 1 darab egész tojás 2 evőkanál kristálycukor… Tovább »

Sport szelet

Sziasztok, Ma hoztam nektek egy egyszerű és gyors kis édesség receptjét, amit egy kicsit átvariáltam a hagyományoshoz hasonlítva, ez nem más mint a sport szelet. Sport szelet Hozzávalók 50 dkg darált keksz, 34 dkg margarin vagy vaj 1,5 dl tej 2 üvegecske rum aroma 30 dkg kristálycukor 3 evőkanál cukrozatlan kakaópor 1 tábla étcsokoládé A… Tovább »

Amerikai csokis keksz

Sziasztok! Biztosan ti is ismeritek az amerikai filmekből a csokis kekszet, amit erőszeretettel fogyasztanak, édesanyám kedvenc ropogtatni valója ez! Itthon egyes áruházakban is lehet kapni, na de az árából te is készíthetsz sokkal többet! Elhoztam nektek a receptemet. Amerikai csokis keksz Hozzávalók: 30 dkg olvasztott vaj 30 dkg kristálycukor 4 darab egész tojás 1 csomag… Tovább »

Tortalap gyorstalpaló

Új kategóriával bővültem ez pedig a “Gyorstalpaló”! Észrevettem, hogy a kissé “sikeresebb” emberek nem szeretik elárulni, mit hogyan csinálnak, én megszakítom a hagyományt – ahogy eddig is tettem lesznek lépésről lépésre bejegyzések, videós, illetve csak ömlesztett szöveges, mint ez is.   Egy 16 cm-es és egy 24 cm-es tortalap Ha van egy bevált jó piskóta… Tovább »

Fahéjas szilvás

Nem rég hallottam ezt a receptet csak sárgabarackkal gondoltam kipróbálom, csak változtatok rajta.   Fahéjas szilvás Nagyon egyszerű az egész: Körülbelül 30 darab szilvát kimagozok és megszórom kristálycukorral, vaníliás cukorral állni hagyom. Közben bedagasztom a tésztát egy egyszerű kelt tészta féle. 50 dkg lisztet beleszórok egy tálba, 3 dl tejben felfuttatok egy fél élesztőt, 2… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!