Babraha kézműves kuckója

Hószelet | lépésről – lépésre

Sziasztok, Egy nagyon finom kis szalagóriás finomságot hoztam nektek. Hószelet A szalagóriás tészta hozzávalói 50 dkg liszt 10 dkg zsír 1 csomag szalalkáli 4,5 evőkanál kristálycukor 2 egész tojás 2 dl langyos tej Krém 4 dl tej 2 evőkanál porcukor vanília esszencia/vanília aroma 5 evőkanál gríz 25 dkg margarin vagy vaj 20 dkg porcukor A… Tovább »

Meggyes lepény

Sziasztok, Neki álltam na nagy bőszen leszedni a maradék meggyet a fáról, amikor tudatosult bennem, hogy körülbelül két üveg meggyé nem fogom magam megölni, így leszedtem egy tálkára valót, megmostam kimagoztam, a felét lefagyasztottam, kiengedve tökéletes lesz egy másik adag Meggyes lepényhez. Körülbelül bő 35 perc alatt készen van, így vendégvárónak is tökéletes. Meggyes lepény… Tovább »

Baracklekvárral töltött fánk

Kedvencem a FÁNK, bármikor lelehet vele kenyerezni, de persze általában magamat szoktam. Baracklekvárral töltött fánk A hozzávalókat tekintve nem túl sok minden kell hozzá, és egyszerű megsütni is nem kell hozzá fánk sütő sem. 75 dkg liszt 4,5 dl tej 1 egész élesztő / vagy 1,5 csomag szárított élesztő/ 8 dkg porcukor 4 darab tojássárgája… Tovább »

Sajtos roló | lépésről – lépésre

Sziasztok, Sajtos roló minden alkalomra, rengetegen szeretik de sokan nem merik bevállalni az elkészítését, mert úgy hiszik bonyolult, ebben a bejegyzésben rácáfolok erre, akár kezdők is megcsillogtathatják a tudásukat, és elvarázsolhatják szeretteiket ezzel a finomsággal. /A roló forma beszerezhető a Goods Marketben is akár 999 Ft-os áron./ Sajtos roló Ez a recept 48 darab Sajtos… Tovább »

Linzer koszorúcskák II. |Lépésről – lépésre

Sziasztok, megérkeztem a beígért nagymama receptjével! : ) Érdemes lesz ezt a változatot is kipróbálni, talán még jobban is fog ízleni mint az előző. Linzer koszorúcskák II. – nagymama receptje Tészta: 50 dkg liszt 20 dkg zsír 20 dkg cukor 1 csomag sütőpor 1 kis vanília aroma / eszencia 1 citrom leve 2 egész tojás… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!