Babraha kézműves kuckója

Vaníliás tortakrém

Sziasztok! Ígértem nektek egy mennyei vaníliás tortakrémet, hát most itt van megérkezett! Hozzávalók: 500 ml cukrászhab 2 darab vaníliarúd fél citrom reszelt héja 2 darab vaníliás puding 1 evőkanál liszt 1 tojássárgája 7 dl tej 15-20 dkg kristálycukor /vagy fele-fele arányban vaníliáscukor Elkészítés: Egy tálba beleteszem a tojássárgáját,hozzáadom a lisztet, a vaníliás pudingokat és hozzáöntök… Tovább »

Citromhabos krémes süti

Citromhabos krémes süti Valami irtózatos módon vágytam valami finomságra ma, kitaláltam ezt! Ennél egyszerűbb és tökéletesebb édesség nem is kell soha! : ) No vágjunk is bele! Hozzávalók: Piskóta: 6 darab nagyobb tojás 8 evőkanál kristálycukor 7 evőkanál liszt 1 csomag sütőpor 1 dl olaj A piskótához a tojásokat először is szétválasztom, a fehérjéhez hozzáteszem a… Tovább »

Raffaello tortakrém |NO.1|

Sziasztok! Az utóbbi időben nem igazán úgy  foglalkoztam a bloggal mint szerettem volna, de nem volt annyi időm sajnos. De, hogy lássátok hasznát ennek a pár hónapnak, most nagyon nagyon sok receptet és tortakrémet fogok nektek hozni! Nem rég volt a nővérem születésnapja, és ő Raffaello tortát kért, megmondom őszintén, mindig végig nézem az internetet… Tovább »

Málnás misu

Sziasztok, Ma hoztam nektek egy nagyon gyors és egyszerű édességet a málna szezonra. Málnás misu Hozzávalók 10 evőkanál porcukor 25 dkg málna 800 g tejföl 1 nagy csomag babapiskóta vaníliás cukor és aroma A tejfölhöz hozzáadom a porcukrot, a vaníliás cukrot valamint az aromát /elhanyagolható/ kézi habverővel jól elkeverem. Egy tál aljában 1 sorban szépen… Tovább »

Hószelet | lépésről – lépésre

Sziasztok, Egy nagyon finom kis szalagóriás finomságot hoztam nektek. Hószelet A szalagóriás tészta hozzávalói 50 dkg liszt 10 dkg zsír 1 csomag szalalkáli 4,5 evőkanál kristálycukor 2 egész tojás 2 dl langyos tej Krém 4 dl tej 2 evőkanál porcukor vanília esszencia/vanília aroma 5 evőkanál gríz 25 dkg margarin vagy vaj 20 dkg porcukor A… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!