Babraha kézműves kuckója

Fahéjas csiga |lépésről – lépésre

  Fahéjas csiga Sziasztok! Eléggé régen volt már lépésről – lépésre bejegyzés a blogon ezért most hoztam egyet! : ) Kelt tészta: 1 kg liszt 5 dl tej 3 evőkanál cukor egy pici só 1 egész élesztő 1 tojás 2 evőkanál olaj A kelt tésztát a szokásos eljárás szerint bedagasztom, majd megkelesztem! Amíg kel addig… Tovább »

Sajtos roló | lépésről – lépésre

Sziasztok, Sajtos roló minden alkalomra, rengetegen szeretik de sokan nem merik bevállalni az elkészítését, mert úgy hiszik bonyolult, ebben a bejegyzésben rácáfolok erre, akár kezdők is megcsillogtathatják a tudásukat, és elvarázsolhatják szeretteiket ezzel a finomsággal. /A roló forma beszerezhető a Goods Marketben is akár 999 Ft-os áron./ Sajtos roló Ez a recept 48 darab Sajtos… Tovább »

Linzer koszorúcskák II. |Lépésről – lépésre

Sziasztok, megérkeztem a beígért nagymama receptjével! : ) Érdemes lesz ezt a változatot is kipróbálni, talán még jobban is fog ízleni mint az előző. Linzer koszorúcskák II. – nagymama receptje Tészta: 50 dkg liszt 20 dkg zsír 20 dkg cukor 1 csomag sütőpor 1 kis vanília aroma / eszencia 1 citrom leve 2 egész tojás… Tovább »

Pizzás csiga | Lépésről – lépésre

Sziasztok, hogyan telt a napotok? Itt rettentően meleg volt, de neki álltam sütni egy Pizzás csigát, most ezzel jelentkezem nektek lépésről lépésre! Pizzás csiga   Hozzávalók: Tészta: 1 kg liszt 5 dl tej 1 evőkanál cukor 2 evőkanál só 1 egész élesztő /vagy 2 darab szárított élesztő – én most ezt használtam/ 0,5 dl olaj… Tovább »

Cseh krémes – lépésről – lépésre

Mit is kellene ma sütni ebben a borongós időben?! Elég sokat szemezgettem a Cseh krémes recepttel, ma ő re á esett a sor. : )   Cseh krémes Tészta: 10 dkg porcukor 30 dkg liszt 1 db egész tojás és egy másik tojássárgája 5 dkg margarin 1 evőkanál méz 1 kiskanál szódabikarbóna Krém: 1 liter… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!