Babraha kézműves kuckója

Fahéjas csiga |lépésről – lépésre

  Fahéjas csiga Sziasztok! Eléggé régen volt már lépésről – lépésre bejegyzés a blogon ezért most hoztam egyet! : ) Kelt tészta: 1 kg liszt 5 dl tej 3 evőkanál cukor egy pici só 1 egész élesztő 1 tojás 2 evőkanál olaj A kelt tésztát a szokásos eljárás szerint bedagasztom, majd megkelesztem! Amíg kel addig… Tovább »

Raffaello tortakrém |NO.1|

Sziasztok! Az utóbbi időben nem igazán úgy  foglalkoztam a bloggal mint szerettem volna, de nem volt annyi időm sajnos. De, hogy lássátok hasznát ennek a pár hónapnak, most nagyon nagyon sok receptet és tortakrémet fogok nektek hozni! Nem rég volt a nővérem születésnapja, és ő Raffaello tortát kért, megmondom őszintén, mindig végig nézem az internetet… Tovább »

Sajttal töltött csirkecomb

  Lehet hétköznapi, lehet hétvégi főétel, mindenki szívesen fogyassza! Sajttal töltött csirkecomb Hozzávalók (4 főre): 4 darab csirkecomb (alsó és felső comb résszel) 20 dkg trappista sajt vagy füstölt sajt Sült csirke fűszer sör vagy víz A trappista sajtot, vagy füstölt körülbelül 15 dkg-ot felszeletek  vastagabb csíkokra, majd megmosom a csirkecombokat és a bőre alá… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!